Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Analýza minerálních prvků netr...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Analýza minerálních prvků netradičních mouk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Vilišová, Karolína (Dissertant)
Other Authors Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
netradiční mouka
banánová mouka
dýňová mouka
lněná mouka
ostropestřcová mouka
hroznová mouka
in vitro stravitelnost
minerální prvek
stopový prvek
ICP-MS
non-traditional flour
banana flour
pumpkin flour
flax seed flour
milk thistle flour
grapeseed flour
in vitro digestibility
mineral element
trace element
IPC-MS
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description64 s.+5 s. příloh (78760 znak)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
    by: Machalová, Aneta
    Published: 2023
  • Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
    by: Holečková, Denisa
    Published: 2022
  • Vliv přídavku sójové mouky na kvalitu pekařského výrobku
    by: Řezáčová, Simona
    Published: 2010
  • Vliv obsahu banánové mouky na vlastnosti mléčných dezertů
    by: Jarošová, Eliška
    Published: 2022
  • Obohacení kváskového chleba o netradiční mouky
    by: Krejsová, Andrea
    Published: 2022

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025