|
|
|
|
LEADER |
01237ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp65585 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Suchánková, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
|
246 |
|
|
|a Effect of furcellaran on the consistency of spreadable quark cheeses
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 46 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a smetanové sýry
|
653 |
|
|
|a furcellaran
|
653 |
|
|
|a konzistence
|
653 |
|
|
|a viskoelastické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a cream cheese
|
653 |
|
|
|a Furcellaran
|
653 |
|
|
|a consistency
|
653 |
|
|
|a viscoelastic features
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54035
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|