|
|
|
|
LEADER |
01256ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp65580 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Černá, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva
|
246 |
|
|
|a Effect of different ingredients on properties of sponge cake
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 50 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vaječný bílek
|
653 |
|
|
|a vaječný žloutek
|
653 |
|
|
|a mechanické kypření
|
653 |
|
|
|a sacharóza
|
653 |
|
|
|a pšeničná mouka
|
653 |
|
|
|a egg white
|
653 |
|
|
|a egg yolk
|
653 |
|
|
|a foam-type cake
|
653 |
|
|
|a sucrose
|
653 |
|
|
|a wheat flour
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Šebestíková, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54032
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|