Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Černá, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Šebestíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 50 s.

Cover

LEADER 01256ntm a22003617u 4500
001 zp65580
041 |a cze 
100 1 |a Černá, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv surovin na vlastnosti mechanicky kypřeného pečiva 
246 |a Effect of different ingredients on properties of sponge cake 
260 |c 2023 
300 |a 50 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vaječný bílek 
653 |a vaječný žloutek 
653 |a mechanické kypření 
653 |a sacharóza 
653 |a pšeničná mouka 
653 |a egg white 
653 |a egg yolk 
653 |a foam-type cake 
653 |a sucrose 
653 |a wheat flour 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šebestíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54032  |y Plný text v Digitální knihovně UTB