Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Volná, Simona (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2024
Subjects:
Physical Description: 59 s. (90 806)

Cover

LEADER 01312ntm a22003377u 4500
001 zp65507
041 |a cze 
100 1 |a Volná, Simona  |4 dis 
245 1 0 |a Využitelnost netradičních surovin při výrobě laminovaného těsta 
246 |a The applicability of non-traditional ingredients in laminated dough production 
260 |c 2024 
300 |a 59 s. (90 806) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bezlepkové laminované těsto 
653 |a konkurenční směsi 
653 |a pšeničné laminované těsto 
653 |a nárůst výšky pečiva 
653 |a gluten-free laminated dough 
653 |a competitive mixes 
653 |a wheat laminated dough 
653 |a pastry height increase 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/55468  |y Plný text v Digitální knihovně UTB