Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mikešová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 58 s.

Cover

LEADER 01263ntm a22003377u 4500
001 zp65504
041 |a cze 
100 1 |a Mikešová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur 
246 |a Influence of selected parameters on the course of fermentation of model systems using symbiotic cultures 
260 |c 2023 
300 |a 58 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vodní kefír 
653 |a fermentace 
653 |a dextróza 
653 |a sacharóza 
653 |a water kefir 
653 |a fermentation 
653 |a dextrose 
653 |a sucrose 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54043  |y Plný text v Digitální knihovně UTB