|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp65504 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Mikešová, Markéta
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
|
| 246 |
|
|
|a Influence of selected parameters on the course of fermentation of model systems using symbiotic cultures
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 58 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a vodní kefír
|
| 653 |
|
|
|a fermentace
|
| 653 |
|
|
|a dextróza
|
| 653 |
|
|
|a sacharóza
|
| 653 |
|
|
|a water kefir
|
| 653 |
|
|
|a fermentation
|
| 653 |
|
|
|a dextrose
|
| 653 |
|
|
|a sucrose
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54043
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|