Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Minář, Patrik (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01310ntm a22003617u 4500
001 zp65498
041 |a cze 
100 1 |a Minář, Patrik  |4 dis 
245 1 0 |a Nápoje na bázi mléka fermentované pomocí symbiotické kultury vodního kefíru 
246 |a Milk-based beverages fermented with the use of the symbiotic culture of water kefir 
260 |c 2023 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vodní kefír 
653 |a furcellaran 
653 |a fermentovaný syrovátkový nápoj 
653 |a tibi kultura 
653 |a SCOBY 
653 |a water kefir 
653 |a furcellaran 
653 |a fermented whey beverage 
653 |a tibi grains 
653 |a SCOBY 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54042  |y Plný text v Digitální knihovně UTB