Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lyčková, Natálie (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 51 s. (70 845 znaků)

Cover

LEADER 01396ntm a22003617u 4500
001 zp65497
041 |a cze 
100 1 |a Lyčková, Natálie  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí 
246 |a Effect of fucellaran and kappa-carrageenan on the consistency of processed cheeses with the addition of potassium salts 
260 |c 2023 
300 |a 51 s. (70 845 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a furcellaran 
653 |a kappa-karagenan 
653 |a draselné tavicí soli 
653 |a konzistence 
653 |a processed cheese 
653 |a furcellaran 
653 |a kappa-carrageenan 
653 |a pottasium melting salts 
653 |a consistency 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54041  |y Plný text v Digitální knihovně UTB