Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv tvrdosti vody na obsah po...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kadavá, Barbora (Dissertant)
Other Authors Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
matcha
polyfenoly
vitamin C
mineralizace vod
polyphenols
water mineralization
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description82 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Stanovení nutričních a biologicky aktivních látek v Matcha čajích
    by: Kolofiková, Kateřina
    Published: 2018
  • Obsah biologicky aktivních látek v matcha čajích a jejich stanovení v průběhu přípravy = Determination of the content of biologically active substances in matcha tea and their determination during preparation : disertační práce
    by: Koláčková, Tereza
  • Obsah biologicky aktivních látek v matcha čajích a jejich stanovení v průběhu přípravy = Determination of the content of biologically active substances in matcha tea and their determination during preparation : teze disertační práce
    by: Koláčková, Tereza
    Published: 2023
  • Monitoring obsahu minerálních prvků v matcha čajích
    by: Lanczová, Nikoleta
    Published: 2019
  • Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
    by: Zemánková, Denisa
    Published: 2017

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025