Potravinářské emulze a jejich charakterizace

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Chvatíková, Marie (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 111 s.

Cover

LEADER 01119ntm a22003257u 4500
001 zp65423
041 |a cze 
100 1 |a Chvatíková, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Potravinářské emulze a jejich charakterizace 
246 |a Food Emulsions and Their Characterization 
260 |c 2023 
300 |a 111 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Emulze 
653 |a koloidní disperzní systém 
653 |a stabilita emulzí 
653 |a reologie 
653 |a Emulsion 
653 |a colloidal dispersion system 
653 |a stabilities of emulsions 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53556  |y Plný text v Digitální knihovně UTB