|
|
|
|
LEADER |
01119ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp65423 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Chvatíková, Marie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Potravinářské emulze a jejich charakterizace
|
246 |
|
|
|a Food Emulsions and Their Characterization
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 111 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Emulze
|
653 |
|
|
|a koloidní disperzní systém
|
653 |
|
|
|a stabilita emulzí
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a Emulsion
|
653 |
|
|
|a colloidal dispersion system
|
653 |
|
|
|a stabilities of emulsions
|
653 |
|
|
|a rheology
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53556
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|