Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Huvarová, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
TPA
Physical Description: 49 s.

Cover

LEADER 01188ntm a22003497u 4500
001 zp65421
041 |a cze 
100 1 |a Huvarová, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva 
246 |a Chicory syrup as sugar and fat substitute in fine pastry 
260 |c 2023 
300 |a 49 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kynuté těsto 
653 |a oligofruktózový sirup 
653 |a jemné pečivo 
653 |a reologické vlastnosti 
653 |a TPA 
653 |a yeast dough 
653 |a oligofructose syrup 
653 |a fine pastry 
653 |a rheological properties 
653 |a TPA 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53548  |y Plný text v Digitální knihovně UTB