|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp65421 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Huvarová, Jitka
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití čekankového sirupu při výrobě jemného pečiva
|
| 246 |
|
|
|a Chicory syrup as sugar and fat substitute in fine pastry
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 49 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a kynuté těsto
|
| 653 |
|
|
|a oligofruktózový sirup
|
| 653 |
|
|
|a jemné pečivo
|
| 653 |
|
|
|a reologické vlastnosti
|
| 653 |
|
|
|a TPA
|
| 653 |
|
|
|a yeast dough
|
| 653 |
|
|
|a oligofructose syrup
|
| 653 |
|
|
|a fine pastry
|
| 653 |
|
|
|a rheological properties
|
| 653 |
|
|
|a TPA
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53548
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|