|
|
|
|
LEADER |
01267ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp65419 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Halamková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů
|
246 |
|
|
|a Addition of selected hydrocolloids on viscoelastic properties of quark cheese spreads
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 79 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tvarohové sýry s roztíratelnou konzistencí
|
653 |
|
|
|a hydrokoloidy
|
653 |
|
|
|a viskoelastické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a cream cheese
|
653 |
|
|
|a hydrocolloids
|
653 |
|
|
|a viscoelastic properties
|
653 |
|
|
|a textural properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53636
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|