Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Halamková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 79 s.

Cover

LEADER 01267ntm a22003257u 4500
001 zp65419
041 |a cze 
100 1 |a Halamková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Přídavek vybraných hydrokoloidů na viskoelastické vlastnosti roztíratelných tvarohových sýrů 
246 |a Addition of selected hydrocolloids on viscoelastic properties of quark cheese spreads 
260 |c 2023 
300 |a 79 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tvarohové sýry s roztíratelnou konzistencí 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a viskoelastické vlastnosti 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a cream cheese 
653 |a hydrocolloids 
653 |a viscoelastic properties 
653 |a textural properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Salek, Richardos Nikolaos  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53636  |y Plný text v Digitální knihovně UTB