Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kartáková, Kateřina (Dissertant)
Other Authors Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2023
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description74 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp65412
041 |a cze 
100 1 |a Kartáková, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vazba mezi vlastnostmi suroviny a kvalitou čokoládových pomazánek 
246 |a Relation between characteristics of ingredients and quality of chocolate spreads 
260 |c 2023 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Čokoládové pomazánky 
653 |a tuk 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a Chocolate spreads 
653 |a fat 
653 |a textural properities 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53637  |y Plný text v Digitální knihovně UTB