Srovnání vlivu různých druhů sladidel na kvalitu pečiva

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tomaničková, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01151ntm a22003497u 4500
001 zp65411
041 |a cze 
100 1 |a Tomaničková, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Srovnání vlivu různých druhů sladidel na kvalitu pečiva 
246 |a The effect of added sweeteners on the bread quality 
260 |c 2023 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jemné pečivo 
653 |a muffiny 
653 |a sladidla 
653 |a cukr 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a soft pastry 
653 |a muffins 
653 |a sweeteners 
653 |a sugar 
653 |a textural properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53545  |y Plný text v Digitální knihovně UTB