Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štefunko, František (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 99 s. (124 637 znaků)

Cover

LEADER 01128ntm a22003017u 4500
001 zp65410
041 |a cze 
100 1 |a Štefunko, František  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv aplikace vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek 
246 |a The effect of the application of selected hydrocolloids on the technological properties of meat spreads 
260 |c 2023 
300 |a 99 s. (124 637 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a játrovky 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a reologie 
653 |a pâtés 
653 |a hydrocolloids 
653 |a rheology 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53646  |y Plný text v Digitální knihovně UTB