Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Husarová, Terezie (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
WPC
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01116ntm a22003257u 4500
001 zp65402
041 |a cze 
100 1 |a Husarová, Terezie  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace výroby čerstvých sýrů s využitím symbiotických kultur 
246 |a Optimalization of fresh cheese with symbiotic cultures production 
260 |c 2023 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čerstvý sýr 
653 |a kefírová kultura 
653 |a syrovátka 
653 |a WPC 
653 |a fresh cheese 
653 |a kefir culture 
653 |a whey 
653 |a WPC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53553  |y Plný text v Digitální knihovně UTB