|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp64643 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Marcoňová, Ludmila
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Analýza proteinového profilu u vybraných mléčných výrobků
|
| 246 |
|
|
|a Analysis of Protein Profile in Selected Dairy Products
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 53 s. (67 325 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a analýza potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a protein
|
| 653 |
|
|
|a sýr
|
| 653 |
|
|
|a mléko
|
| 653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
| 653 |
|
|
|a protein
|
| 653 |
|
|
|a cheese
|
| 653 |
|
|
|a milk
|
| 653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Klementová, Lucie
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54154
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|