Analýza proteinového profilu u vybraných mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marcoňová, Ludmila (Dissertant)
Other Authors: Klementová, Lucie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 53 s. (67 325 znaků)

Cover

LEADER 01161ntm a22003377u 4500
001 zp64643
041 |a cze 
100 1 |a Marcoňová, Ludmila  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza proteinového profilu u vybraných mléčných výrobků 
246 |a Analysis of Protein Profile in Selected Dairy Products 
260 |c 2023 
300 |a 53 s. (67 325 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a analýza potravin 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a protein 
653 |a sýr 
653 |a mléko 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a protein 
653 |a cheese 
653 |a milk 
653 |a SDS-PAGE 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Klementová, Lucie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54154  |y Plný text v Digitální knihovně UTB