|
|
|
|
LEADER |
01161ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp64643 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Marcoňová, Ludmila
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza proteinového profilu u vybraných mléčných výrobků
|
246 |
|
|
|a Analysis of Protein Profile in Selected Dairy Products
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 53 s. (67 325 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a analýza potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Analysis
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a sýr
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
653 |
|
|
|a protein
|
653 |
|
|
|a cheese
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Klementová, Lucie
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54154
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|