|
|
|
|
LEADER |
01341ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp64607 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Novotný, Radek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Schopnost produkce bakteriocinů u bakterií izolovaných z potravin
|
246 |
|
|
|a Bacteriocin-producing capacity of the bacteria isolated from foods
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 79 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bakteriociny
|
653 |
|
|
|a antimikrobiální látky
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a MALDI - TOF
|
653 |
|
|
|a bacteriocins
|
653 |
|
|
|a antimicrobial substances
|
653 |
|
|
|a lactid acid bacteria
|
653 |
|
|
|a MALDI - TOF
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Purevdorj, Khatantuul
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53906
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|