Schopnost produkce bakteriocinů u bakterií izolovaných z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novotný, Radek (Dissertant)
Other Authors: Purevdorj, Khatantuul (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 79 s.

Cover

LEADER 01341ntm a22003377u 4500
001 zp64607
041 |a cze 
100 1 |a Novotný, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Schopnost produkce bakteriocinů u bakterií izolovaných z potravin 
246 |a Bacteriocin-producing capacity of the bacteria isolated from foods 
260 |c 2023 
300 |a 79 s. 
500 |a Studijní obor: Potravinářské biotechnologie a aplikovaná mikrobiologie 
500 |a Studijní obor: Food Biotechnology and Applied Microbiology 
500 |a Ústav: Ústav inženýrství ochrany životního prostředí 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakteriociny 
653 |a antimikrobiální látky 
653 |a bakterie mléčného kvašení 
653 |a MALDI - TOF 
653 |a bacteriocins 
653 |a antimicrobial substances 
653 |a lactid acid bacteria 
653 |a MALDI - TOF 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Purevdorj, Khatantuul  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53906  |y Plný text v Digitální knihovně UTB