Stanovení vlákniny u netradičních mouk

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Havlíček, Ivo (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 54 s. (59 956 znaků)

Cover

LEADER 01390ntm a22003857u 4500
001 zp64477
041 |a cze 
100 1 |a Havlíček, Ivo  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení vlákniny u netradičních mouk 
246 |a Determination of Fiber in Non-Traditional Flours 
260 |c 2023 
300 |a 54 s. (59 956 znaků) 
500 |a Studijní obor: Gastronomické technologie 
500 |a Studijní obor: Gastronomy Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a netradiční mouky 
653 |a vláknina 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a neutrálně-detergentní vláknina 
653 |a acido-detergentní vláknina 
653 |a in vitro stravitelnost 
653 |a non-traditional flours 
653 |a fiber 
653 |a crude fiber 
653 |a neutral-detergent fiber 
653 |a acid-detergent fiber 
653 |a in vitro digestibility 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53877  |y Plný text v Digitální knihovně UTB