|
|
|
|
LEADER |
01390ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp64477 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Havlíček, Ivo
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení vlákniny u netradičních mouk
|
246 |
|
|
|a Determination of Fiber in Non-Traditional Flours
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 54 s. (59 956 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomické technologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomy Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a netradiční mouky
|
653 |
|
|
|a vláknina
|
653 |
|
|
|a hrubá vláknina
|
653 |
|
|
|a neutrálně-detergentní vláknina
|
653 |
|
|
|a acido-detergentní vláknina
|
653 |
|
|
|a in vitro stravitelnost
|
653 |
|
|
|a non-traditional flours
|
653 |
|
|
|a fiber
|
653 |
|
|
|a crude fiber
|
653 |
|
|
|a neutral-detergent fiber
|
653 |
|
|
|a acid-detergent fiber
|
653 |
|
|
|a in vitro digestibility
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53877
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|