Čokoláda jako základ moderní cukrařiny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maliňáková, Natálie (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 44 s.

Cover

LEADER 01147ntm a22003377u 4500
001 zp64467
041 |a cze 
100 1 |a Maliňáková, Natálie  |4 dis 
245 1 0 |a Čokoláda jako základ moderní cukrařiny 
246 |a Chocolate as the basis of modern confectionery 
260 |c 2023 
300 |a 44 s. 
500 |a Studijní obor: Gastronomické technologie 
500 |a Studijní obor: Gastronomy Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a kakao 
653 |a výroba 
653 |a cukrařina 
653 |a chocolate 
653 |a cocoa 
653 |a production 
653 |a confectionery 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53875  |y Plný text v Digitální knihovně UTB