|
|
|
|
LEADER |
01147ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp64467 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Maliňáková, Natálie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Čokoláda jako základ moderní cukrařiny
|
246 |
|
|
|a Chocolate as the basis of modern confectionery
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 44 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomické technologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomy Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a kakao
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a cukrařina
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a cocoa
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a confectionery
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53875
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|