|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp64458 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Lukeštíková, Irena
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího
|
| 246 |
|
|
|a Nutritional composition and technological processing of domestic fowl
|
| 260 |
|
|
|c 2023
|
| 300 |
|
|
|a 57 s. (103 883 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomické technologie
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomy Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a kuřecí maso
|
| 653 |
|
|
|a nutriční hodnoty
|
| 653 |
|
|
|a kulinářské úpravy
|
| 653 |
|
|
|a složení masa
|
| 653 |
|
|
|a produkce kuřecího masa
|
| 653 |
|
|
|a chicken meat
|
| 653 |
|
|
|a nutritional values
|
| 653 |
|
|
|a culinary preparationes
|
| 653 |
|
|
|a meat composition
|
| 653 |
|
|
|a chicken meat production
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53878
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|