Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Lukeštíková, Irena (Dissertant)
Other Authors: Mlček, Jiří (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 57 s. (103 883 znaků)

Cover

LEADER 01359ntm a22003617u 4500
001 zp64458
041 |a cze 
100 1 |a Lukeštíková, Irena  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční složení a technologické zpracování masa kura domácího 
246 |a Nutritional composition and technological processing of domestic fowl 
260 |c 2023 
300 |a 57 s. (103 883 znaků) 
500 |a Studijní obor: Gastronomické technologie 
500 |a Studijní obor: Gastronomy Technology 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí maso 
653 |a nutriční hodnoty 
653 |a kulinářské úpravy 
653 |a složení masa 
653 |a produkce kuřecího masa 
653 |a chicken meat 
653 |a nutritional values 
653 |a culinary preparationes 
653 |a meat composition 
653 |a chicken meat production 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mlček, Jiří  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53878  |y Plný text v Digitální knihovně UTB