|
|
|
|
LEADER |
01461ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp64442 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Janišová, Michaela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva
|
246 |
|
|
|a Possibilities of influencing the quality of draft beer
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 47 s. (58 773 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomické technologie
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Gastronomy Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pivo
|
653 |
|
|
|a mikrobiální kontaminace
|
653 |
|
|
|a bakterie mléčného kvašení
|
653 |
|
|
|a suroviny
|
653 |
|
|
|a tlačný plyn
|
653 |
|
|
|a výčep
|
653 |
|
|
|a pivní sklo
|
653 |
|
|
|a čepované pivo
|
653 |
|
|
|a beer
|
653 |
|
|
|a microbial contamination
|
653 |
|
|
|a bacteria of milk fermentation
|
653 |
|
|
|a raw materials
|
653 |
|
|
|a pressing gas
|
653 |
|
|
|a beer tap
|
653 |
|
|
|a beer glass
|
653 |
|
|
|a draft beer
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mlček, Jiří
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53874
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|