Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Zásady správné hygieny při výr...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Zásady správné hygieny při výrobě pokrmů ve školní jídelně

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bieliková, Eduarda (Dissertant)
Other Authors Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2024
Subjects
bezpečnosť potravín
HACCP
alimentárne infekcie
hygiena potravín
vzdelávacia brožúra
food safety
food-borne infections
food hygiene
educational brochure
bakalářská práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description75 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Bezpečnost' potravín : učebnica pre študentov lekárskych a nelekárskych oborov, verejného zdravotníctva a pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažnú činnosť vo všetkých odvetviach potravinárstva
    by: Malobická, Eva, 1984-, et al.
    Published: 2015
  • Ochorenia z potravín
    by: Golian, Jozef, 1966-, et al.
    Published: 2014
  • Zásady systémů HACCP a jeho konkrétní aplikace v potravinářských procesech
    by: Skrzeková, Milada
    Published: 2012
  • Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
    by: Krejčová, Zuzana
    Published: 2010
  • Návrh zavedení Business Continuity Managementu v procesu potravinářské výroby
    by: Palová, Jana
    Published: 2021

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025