Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sklenaříková, Anna (Dissertant)
Other Authors: Lazárková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 66 s.

Cover

LEADER 01307ntm a22003617u 4500
001 zp62831
041 |a cze 
100 1 |a Sklenaříková, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů 
246 |a Optimization of the production of sterilized processed cheese with saccharide content 
260 |c 2022 
300 |a 66 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a sterilace 
653 |a tavený mléčný výrobek 
653 |a karagenan 
653 |a kaseinát 
653 |a processed cheese 
653 |a sterilization 
653 |a processed milk products 
653 |a carrageenan 
653 |a caseinate 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lazárková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/52029  |y Plný text v Digitální knihovně UTB