|
|
|
|
LEADER |
01307ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp62831 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sklenaříková, Anna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace výroby sterilovaných tavených sýrů s přídavkem sacharidů
|
246 |
|
|
|a Optimization of the production of sterilized processed cheese with saccharide content
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 66 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a sterilace
|
653 |
|
|
|a tavený mléčný výrobek
|
653 |
|
|
|a karagenan
|
653 |
|
|
|a kaseinát
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a sterilization
|
653 |
|
|
|a processed milk products
|
653 |
|
|
|a carrageenan
|
653 |
|
|
|a caseinate
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lazárková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/52029
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|