Hodnocení a ovlivnění antioxidačních vlastností extraktů kávy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Polášková, Šárka (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 96 s (110 000 znaků)

Cover

LEADER 01255ntm a22003617u 4500
001 zp62830
041 |a cze 
100 1 |a Polášková, Šárka  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení a ovlivnění antioxidačních vlastností extraktů kávy 
246 |a Evaluation and Influence of Antioxidant Properties of Coffee Extracts 
260 |c 2022 
300 |a 96 s (110 000 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a káva 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a DPPH 
653 |a ABTS 
653 |a coffee 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidant aktivity 
653 |a DPPH 
653 |a ABTS 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50661  |y Plný text v Digitální knihovně UTB