Kvalita čokolády různého geografického původu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Morávková, Anna (Dissertant)
Other Authors: Šebestíková, Romana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 55 s. (57 169 znaků)

Cover

LEADER 01268ntm a22003617u 4500
001 zp62828
041 |a cze 
100 1 |a Morávková, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalita čokolády různého geografického původu 
246 |a Quality of chocolate from different geographic origin 
260 |c 2023 
300 |a 55 s. (57 169 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a výroba čokolády 
653 |a kakaovník 
653 |a kakaové boby 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a chocolate 
653 |a chocolate production 
653 |a cacao tree 
653 |a cocoa beans 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Šebestíková, Romana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54038  |y Plný text v Digitální knihovně UTB