Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Machalová, Aneta (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01216ntm a22003377u 4500
001 zp62826
041 |a cze 
100 1 |a Machalová, Aneta  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv zastoupení banánové a tapiokové mouky na vlastnosti mléčných dezertů 
246 |a Influence of Banana and Tapioca Flour on the Properties of Dairy Desserts 
260 |c 2023 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a banánová mouka 
653 |a tapioková mouka 
653 |a alergie 
653 |a intolerance 
653 |a banana flour 
653 |a tapioka flour 
653 |a allergy 
653 |a intolerance 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54037  |y Plný text v Digitální knihovně UTB