|
|
|
|
LEADER |
01341ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp62824 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jaššo, Miroslav
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
|
246 |
|
|
|a Antimicrobial Effect of Selected Food Additives on Bacteria
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 55 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavicí sůl
|
653 |
|
|
|a polyfosforečnany
|
653 |
|
|
|a JOHA
|
653 |
|
|
|a Cremosal AB4
|
653 |
|
|
|a inhibiční působení
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying agents
|
653 |
|
|
|a polyphosphates
|
653 |
|
|
|a JOHA
|
653 |
|
|
|a Cremosal AB4
|
653 |
|
|
|a inhibitory effect
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51088
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|