Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jaššo, Miroslav (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 55 s.

Cover

LEADER 01341ntm a22003857u 4500
001 zp62824
041 |a cze 
100 1 |a Jaššo, Miroslav  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie 
246 |a Antimicrobial Effect of Selected Food Additives on Bacteria 
260 |c 2022 
300 |a 55 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí sůl 
653 |a polyfosforečnany 
653 |a JOHA 
653 |a Cremosal AB4 
653 |a inhibiční působení 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying agents 
653 |a polyphosphates 
653 |a JOHA 
653 |a Cremosal AB4 
653 |a inhibitory effect 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51088  |y Plný text v Digitální knihovně UTB