Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hósová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
DSC
Physical Description: 90 s.

Cover

LEADER 01318ntm a22004097u 4500
001 zp62822
041 |a cze 
100 1 |a Hósová, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády 
246 |a Influence of Composition on Selected Properties of Chocolate 
260 |c 2023 
300 |a 90 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a čokoláda 
653 |a kakaové boby 
653 |a kakaové máslo 
653 |a kakaová sušina 
653 |a reologie 
653 |a textura 
653 |a DSC 
653 |a chocolate 
653 |a cocoa beans 
653 |a cocoa butter 
653 |a cocoa solids 
653 |a rheology 
653 |a texture 
653 |a DSC 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54033  |y Plný text v Digitální knihovně UTB