|
|
|
|
LEADER |
01318ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp62822 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hósová, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv složení na vybrané vlastnosti čokolády
|
246 |
|
|
|a Influence of Composition on Selected Properties of Chocolate
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 90 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a čokoláda
|
653 |
|
|
|a kakaové boby
|
653 |
|
|
|a kakaové máslo
|
653 |
|
|
|a kakaová sušina
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a textura
|
653 |
|
|
|a DSC
|
653 |
|
|
|a chocolate
|
653 |
|
|
|a cocoa beans
|
653 |
|
|
|a cocoa butter
|
653 |
|
|
|a cocoa solids
|
653 |
|
|
|a rheology
|
653 |
|
|
|a texture
|
653 |
|
|
|a DSC
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/54033
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|