Fermentované mléčné nápoje

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Horáková, Karolína (Dissertant)
Other Authors: Kůrová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 54 s.

Cover

LEADER 01215ntm a22003617u 4500
001 zp62821
041 |a cze 
100 1 |a Horáková, Karolína  |4 dis 
245 1 0 |a Fermentované mléčné nápoje 
246 |a Fermented milk beverages 
260 |c 2023 
300 |a 54 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléko 
653 |a fermentované mléčné nápoje 
653 |a čisté mlékařské kultury 
653 |a kombucha 
653 |a vodní kefír 
653 |a milk 
653 |a fermented milk beverages 
653 |a dairy starter culture 
653 |a kombucha 
653 |a water kefir 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kůrová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/54152  |y Plný text v Digitální knihovně UTB