Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kičmer, Martin (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 78s (81033 znaků)

Cover

LEADER 01388ntm a22003857u 4500
001 zp62815
041 |a cze 
100 1 |a Kičmer, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování 
246 |a Creating the plant food nutritional value database regarding their changes during processing and storage 
260 |c 2022 
300 |a 78s (81033 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce 
653 |a zelenina 
653 |a skladování 
653 |a úpravy 
653 |a nutriční hodnota 
653 |a databáze 
653 |a fruit 
653 |a vegetables 
653 |a storage 
653 |a processing 
653 |a nutritional value 
653 |a database 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51861  |y Plný text v Digitální knihovně UTB