|
|
|
|
LEADER |
01388ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp62815 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kičmer, Martin
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Tvorba databáze nutričních hodnot potravin rostlinného původu s ohledem na jejich změny během úprav a skladování
|
246 |
|
|
|a Creating the plant food nutritional value database regarding their changes during processing and storage
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 78s (81033 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a skladování
|
653 |
|
|
|a úpravy
|
653 |
|
|
|a nutriční hodnota
|
653 |
|
|
|a databáze
|
653 |
|
|
|a fruit
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a storage
|
653 |
|
|
|a processing
|
653 |
|
|
|a nutritional value
|
653 |
|
|
|a database
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Adámková, Anna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51861
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|