Využití biotechnologických postupů pro výrobu potravinářských barviv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dudová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 51 s

Cover

LEADER 01358ntm a22003857u 4500
001 zp62813
041 |a cze 
100 1 |a Dudová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Využití biotechnologických postupů pro výrobu potravinářských barviv 
246 |a Biotechnological production of food colorants 
260 |c 2022 
300 |a 51 s 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Food Technology 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biotechnologie 
653 |a biotechnologické postupy 
653 |a mikroorganismy 
653 |a mikrořasy 
653 |a potravinářská barviva 
653 |a přírodní barviva 
653 |a biotechnology 
653 |a biotechnological approaches 
653 |a microalgae 
653 |a microorganisms 
653 |a food colorants 
653 |a natural colorants 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50409  |y Plný text v Digitální knihovně UTB