|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp62813 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Dudová, Pavlína
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití biotechnologických postupů pro výrobu potravinářských barviv
|
| 246 |
|
|
|a Biotechnological production of food colorants
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 51 s
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a biotechnologie
|
| 653 |
|
|
|a biotechnologické postupy
|
| 653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
| 653 |
|
|
|a mikrořasy
|
| 653 |
|
|
|a potravinářská barviva
|
| 653 |
|
|
|a přírodní barviva
|
| 653 |
|
|
|a biotechnology
|
| 653 |
|
|
|a biotechnological approaches
|
| 653 |
|
|
|a microalgae
|
| 653 |
|
|
|a microorganisms
|
| 653 |
|
|
|a food colorants
|
| 653 |
|
|
|a natural colorants
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50409
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|