|
|
|
|
LEADER |
01358ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp62813 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dudová, Pavlína
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití biotechnologických postupů pro výrobu potravinářských barviv
|
246 |
|
|
|a Biotechnological production of food colorants
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 51 s
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Technology
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biotechnologie
|
653 |
|
|
|a biotechnologické postupy
|
653 |
|
|
|a mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a mikrořasy
|
653 |
|
|
|a potravinářská barviva
|
653 |
|
|
|a přírodní barviva
|
653 |
|
|
|a biotechnology
|
653 |
|
|
|a biotechnological approaches
|
653 |
|
|
|a microalgae
|
653 |
|
|
|a microorganisms
|
653 |
|
|
|a food colorants
|
653 |
|
|
|a natural colorants
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50409
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|