Využití mléčných koncentrátů a izolátů v potravinářském průmyslu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janalíková, Aneta (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 50 s

Cover

LEADER 01430ntm a22003617u 4500
001 zp62810
041 |a cze 
100 1 |a Janalíková, Aneta  |4 dis 
245 1 0 |a Využití mléčných koncentrátů a izolátů v potravinářském průmyslu 
246 |a Use of Milk Concentrates and Isolates in the Food Industry 
260 |c 2022 
300 |a 50 s 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mléčný proteinový koncentrát 
653 |a mléčný proteinový izolát 
653 |a syrovátka 
653 |a kasein 
653 |a membránové separační technologie 
653 |a milk protein concentrate 
653 |a milk protein isolate 
653 |a whey protein 
653 |a casein 
653 |a membrane separation technologies 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51304  |y Plný text v Digitální knihovně UTB