Hodnocení výtěžnosti při zpracování dravých druhů sladkovodních ryb

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pasz, Daniel (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 93 s.

Cover

LEADER 01195ntm a22003737u 4500
001 zp62484
041 |a cze 
100 1 |a Pasz, Daniel  |4 dis 
245 1 0 |a Hodnocení výtěžnosti při zpracování dravých druhů sladkovodních ryb 
246 |a Yield evaluation in the processing of predatory freshwater fish species 
260 |c 2022 
300 |a 93 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zpracování 
653 |a výtěžnost 
653 |a sumec 
653 |a pstruh 
653 |a štika 
653 |a rybí maso 
653 |a processing 
653 |a yield 
653 |a catfish 
653 |a trout 
653 |a pike 
653 |a fish meat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51712  |y Plný text v Digitální knihovně UTB