|
|
|
|
LEADER |
01195ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp62484 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pasz, Daniel
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Hodnocení výtěžnosti při zpracování dravých druhů sladkovodních ryb
|
246 |
|
|
|a Yield evaluation in the processing of predatory freshwater fish species
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 93 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zpracování
|
653 |
|
|
|a výtěžnost
|
653 |
|
|
|a sumec
|
653 |
|
|
|a pstruh
|
653 |
|
|
|a štika
|
653 |
|
|
|a rybí maso
|
653 |
|
|
|a processing
|
653 |
|
|
|a yield
|
653 |
|
|
|a catfish
|
653 |
|
|
|a trout
|
653 |
|
|
|a pike
|
653 |
|
|
|a fish meat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51712
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|