Vliv želatiny na vlastnosti emulzí stabilizovaných celulózovými nanokrystaly

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Andersová, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Kašpárková, Věra (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 70 s. (94 969 znaků)

Cover

LEADER 01359ntm a22003617u 4500
001 zp62342
041 |a cze 
100 1 |a Andersová, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv želatiny na vlastnosti emulzí stabilizovaných celulózovými nanokrystaly 
246 |a Influence of Gelatine on Properties of Emulsions Stabilized with Cellulose Nanocrystals 
260 |c 2022 
300 |a 70 s. (94 969 znaků) 
500 |a Studijní obor: Biomateriály a kosmetika 
500 |a Studijní obor: Biomaterials and Cosmetics 
500 |a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Emulze 
653 |a Pickeringovy emulze 
653 |a želatina 
653 |a celulózové nanokrystaly 
653 |a stabilita 
653 |a Emulsion 
653 |a Pickering emulsion 
653 |a gelatine 
653 |a cellulose nanocrystals 
653 |a stability 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kašpárková, Věra  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50347  |y Plný text v Digitální knihovně UTB