|
|
|
|
LEADER |
01359ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp62342 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Andersová, Barbora
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv želatiny na vlastnosti emulzí stabilizovaných celulózovými nanokrystaly
|
246 |
|
|
|a Influence of Gelatine on Properties of Emulsions Stabilized with Cellulose Nanocrystals
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 70 s. (94 969 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Biomateriály a kosmetika
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Biomaterials and Cosmetics
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Emulze
|
653 |
|
|
|a Pickeringovy emulze
|
653 |
|
|
|a želatina
|
653 |
|
|
|a celulózové nanokrystaly
|
653 |
|
|
|a stabilita
|
653 |
|
|
|a Emulsion
|
653 |
|
|
|a Pickering emulsion
|
653 |
|
|
|a gelatine
|
653 |
|
|
|a cellulose nanocrystals
|
653 |
|
|
|a stability
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kašpárková, Věra
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50347
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|