Determination of Biologically Active Substances in Matcha with Regard to its Digestibility

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přidalová, Marie (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: English
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 77 s. (91 431 znaků)

Cover

LEADER 01422ntm a22004217u 4500
001 zp62077
041 |a eng 
100 1 |a Přidalová, Marie  |4 dis 
245 1 0 |a Determination of Biologically Active Substances in Matcha with Regard to its Digestibility 
246 |a Determination of Biologically Active Substances in Matcha with Regard to its Digestibility 
260 |c 2022 
300 |a 77 s. (91 431 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Camellia sinensis L. 
653 |a matcha 
653 |a zelený čaj 
653 |a polyfenol 
653 |a katechin 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a in vitro stravitelnost 
653 |a HPLC 
653 |a Camellia sinensis L. 
653 |a matcha 
653 |a green tea 
653 |a polyphenol 
653 |a catechin 
653 |a antioxidant activity 
653 |a in vitro digestibility 
653 |a HPLC 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51633  |y Plný text v Digitální knihovně UTB