Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vliv směsi bílého sýra a sýra...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Daňková, Iveta (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2022
Subjects
tavená sýrová omáčka
Eidam
bílý sýr zrající v solném nálevu
tavený sýr
konzistence
tvrdost
processed cheese sauce
White brined cheese
processed cheese
consistency
hardness
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description98 s. (131 108 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
    by: Salek, Richardos-Nikolaos
    Published: 2012
  • Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
    by: Michalcová, Nela
    Published: 2020
  • Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
    by: Škubníková, Marie
    Published: 2021
  • Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
    by: Bartoš, Milan
    Published: 2017
  • Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Bechná, Nikola
    Published: 2020

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025