catalog k.utb
  • ikona jazykčeština
  • ikona uživatel
  • ikona odhlášeníLog Out
  • ikona přihlášeníLogin
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
Skip to content Skip to footer
  • Back to Homepage
  • Vliv směsi bílého sýra a sýra...
  • Holdings
Export Ready — 

Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daňková, Iveta (Dissertant)
Other Authors: Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
tavená sýrová omáčka
Eidam
bílý sýr zrající v solném nálevu
tavený sýr
konzistence
tvrdost
processed cheese sauce
White brined cheese
processed cheese
consistency
hardness
diplomová práce
Physical Description: 98 s. (131 108 znaků)

Cover

Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Staff View
ikona NpovdaGlossary of Terms
Online Access: Online Resources
  • ikona Oblben Save to List
  • ikona Citace Cite this
  • ikona Export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to BibTeX
  • ikona Email Email this

Similar Items

  • Manufacture of Selected Cheese Groups from Greece and Presence of Biogenic Amines
    by: Salek, Richardos-Nikolaos
    Published: (2012)
  • Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
    by: Bartoš, Milan
    Published: (2017)
  • Vliv sterilačního záhřevu na jakost tavených sýrů a tavených sýrových omáček
    by: Škubníková, Marie
    Published: (2021)
  • Vliv dvojstupňové homogenizace na reologické vlastnosti tavených sýrových omáček během skladováni
    by: Michalcová, Nela
    Published: (2020)
  • Vliv syrovátkových proteinů na viskoelastické vlastnosti tavených sýrových omáček
    by: Bechná, Nikola
    Published: (2020)

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025

Loading...