Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vincová, Anna (Dissertant)
Other Authors: Polášková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 113 s. (182 499)

Cover

LEADER 01370ntm a22003737u 4500
001 zp62003
041 |a cze 
100 1 |a Vincová, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra 
246 |a The effect of two-stage water addition on the viscoelastic and tribological properties of processed cheese 
260 |c 2022 
300 |a 113 s. (182 499) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a voda 
653 |a konzistence 
653 |a doba skladování 
653 |a viskoelastické vlastnosti 
653 |a tribologické vlastnosti 
653 |a processed cheese 
653 |a water 
653 |a consistency 
653 |a storage time 
653 |a viscoelastic properties 
653 |a tribological properties 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Polášková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51319  |y Plný text v Digitální knihovně UTB