|
|
|
|
LEADER |
01370ntm a22003737u 4500 |
001 |
zp62003 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vincová, Anna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv dvoustupňového přidávání vody na viskoelastické a tribologické vlastnosti taveného sýra
|
246 |
|
|
|a The effect of two-stage water addition on the viscoelastic and tribological properties of processed cheese
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 113 s. (182 499)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a voda
|
653 |
|
|
|a konzistence
|
653 |
|
|
|a doba skladování
|
653 |
|
|
|a viskoelastické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a tribologické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a water
|
653 |
|
|
|a consistency
|
653 |
|
|
|a storage time
|
653 |
|
|
|a viscoelastic properties
|
653 |
|
|
|a tribological properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Polášková, Martina
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51319
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|