Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Vybrané vlastnosti tavených sý...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Vybrané vlastnosti tavených sýrů s přídavkem draselných tavicích solí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Šantová, Kristýna (Dissertant)
Other Authors Salek, Richardos Nikolaos (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2022
Subjects
tavený sýr
draselné tavicí soli
sodné tavicí soli
texturní vlastnosti
reologické vlastnosti
processed cheeses
potassium emulsifying salts
sodium emulsifying salts
textural properties
rheological properties
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description1-195

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
    by: Janošíková, Eva
    Published: 2021
  • Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
    by: Peníšková, Iva
    Published: 2023
  • Složení ternárních směsí tavicích solí s citronanem sodným a jejich vliv na texturní vlastnosti tavených sýrů
    by: Bačová, Helena
    Published: 2014
  • Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
    by: Záblacká, Denisa
    Published: 2018
  • Vliv vybraných fosforečnanových tavicích solí na jakost tavených sýrů.
    by: Galiová, Lucie
    Published: 2009

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025