|
|
|
|
LEADER |
01178ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp61997 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Rejdlová, Anita
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů
|
246 |
|
|
|a Selected properties of untraditional whey-based beverages
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 94 s. (128 389 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vodní kefír
|
653 |
|
|
|a mléčný kefír
|
653 |
|
|
|a fermentované syrovátkové nápoje
|
653 |
|
|
|a ochucující látky
|
653 |
|
|
|a water kefir
|
653 |
|
|
|a milk kefir
|
653 |
|
|
|a fermented whey drinks
|
653 |
|
|
|a flavouring ingredients
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Míšková, Zuzana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51872
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|