Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Rejdlová, Anita (Dissertant)
Other Authors Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2022
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description94 s. (128 389 znaků)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp61997
041 |a cze 
100 1 |a Rejdlová, Anita  |4 dis 
245 1 0 |a Vybrané vlastnosti netradičních syrovátkových nápojů 
246 |a Selected properties of untraditional whey-based beverages 
260 |c 2022 
300 |a 94 s. (128 389 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vodní kefír 
653 |a mléčný kefír 
653 |a fermentované syrovátkové nápoje 
653 |a ochucující látky 
653 |a water kefir 
653 |a milk kefir 
653 |a fermented whey drinks 
653 |a flavouring ingredients 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51872  |y Plný text v Digitální knihovně UTB