Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novotná, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 128 s.

Cover

LEADER 01151ntm a22003257u 4500
001 zp61995
041 |a cze 
100 1 |a Novotná, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Perspektivy vývoje, výroby a aplikace želatiny do játrových paštik 
246 |a Perspectives of development, production and application of gelatin in liver pâtés 
260 |c 2022 
300 |a 128 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kolagen 
653 |a kuřecí želatina 
653 |a játrová paštika 
653 |a masný výrobek 
653 |a collagen 
653 |a chicken gelatin 
653 |a liver pate 
653 |a meat product 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51498  |y Plný text v Digitální knihovně UTB