Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Němčíková, Jiřina (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 97 s. (131264 znaků)

Cover

LEADER 01289ntm a22003497u 4500
001 zp61994
041 |a cze 
100 1 |a Němčíková, Jiřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz 
246 |a Influence of the addition of biologically active substances on selected properties of vegan mayonnaise 
260 |c 2022 
300 |a 97 s. (131264 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a veganská majonéza 
653 |a emulgátor 
653 |a biologicky aktivní látka 
653 |a reologie 
653 |a stabilita 
653 |a vegan mayonnaise 
653 |a emulsifier 
653 |a biologically active substance 
653 |a rheology 
653 |a stability 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51406  |y Plný text v Digitální knihovně UTB