|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp61994 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Němčíková, Jiřina
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
|
| 246 |
|
|
|a Influence of the addition of biologically active substances on selected properties of vegan mayonnaise
|
| 260 |
|
|
|c 2022
|
| 300 |
|
|
|a 97 s. (131264 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a veganská majonéza
|
| 653 |
|
|
|a emulgátor
|
| 653 |
|
|
|a biologicky aktivní látka
|
| 653 |
|
|
|a reologie
|
| 653 |
|
|
|a stabilita
|
| 653 |
|
|
|a vegan mayonnaise
|
| 653 |
|
|
|a emulsifier
|
| 653 |
|
|
|a biologically active substance
|
| 653 |
|
|
|a rheology
|
| 653 |
|
|
|a stability
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51406
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|