|
|
|
|
LEADER |
01289ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp61994 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Němčíková, Jiřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přídavku biologicky aktivních látek na vybrané vlastnosti veganských majonéz
|
246 |
|
|
|a Influence of the addition of biologically active substances on selected properties of vegan mayonnaise
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 97 s. (131264 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a veganská majonéza
|
653 |
|
|
|a emulgátor
|
653 |
|
|
|a biologicky aktivní látka
|
653 |
|
|
|a reologie
|
653 |
|
|
|a stabilita
|
653 |
|
|
|a vegan mayonnaise
|
653 |
|
|
|a emulsifier
|
653 |
|
|
|a biologically active substance
|
653 |
|
|
|a rheology
|
653 |
|
|
|a stability
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51406
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|