Texturní charakteristiky sójových bílkovin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Masič, Jakub (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Slovak
Published: 2022
Subjects:
soy
Physical Description: 74 s. (115 917 znaků)

Cover

LEADER 01086ntm a22003257u 4500
001 zp61993
041 |a slo 
100 1 |a Masič, Jakub  |4 dis 
245 1 0 |a Texturní charakteristiky sójových bílkovin 
246 |a The textural characteristics of soybeans proteins 
260 |c 2022 
300 |a 74 s. (115 917 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sója 
653 |a sójové bílkoviny 
653 |a tofu 
653 |a texturní analýza 
653 |a soy 
653 |a soy proteins 
653 |a tofu 
653 |a textural analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50829  |y Plný text v Digitální knihovně UTB