|
|
|
|
LEADER |
01086ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp61993 |
041 |
|
|
|a slo
|
100 |
1 |
|
|a Masič, Jakub
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Texturní charakteristiky sójových bílkovin
|
246 |
|
|
|a The textural characteristics of soybeans proteins
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 74 s. (115 917 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a sója
|
653 |
|
|
|a sójové bílkoviny
|
653 |
|
|
|a tofu
|
653 |
|
|
|a texturní analýza
|
653 |
|
|
|a soy
|
653 |
|
|
|a soy proteins
|
653 |
|
|
|a tofu
|
653 |
|
|
|a textural analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50829
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|