Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dostál, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Šenkýřová, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2023
Subjects:
Physical Description: 79 s. (17574 znaků)

Cover

LEADER 01216ntm a22003617u 4500
001 zp61967
041 |a cze 
100 1 |a Dostál, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky 
246 |a Qualitative properties of chicken ham 
260 |c 2023 
300 |a 79 s. (17574 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kuřecí šunky 
653 |a hydrokoloid 
653 |a hmotnostní ztráty 
653 |a texturní vlastnosti 
653 |a reologická analýza 
653 |a chicken ham 
653 |a hydrocollodi 
653 |a chemical analysis 
653 |a weight loss 
653 |a texture properties 
653 |a rheological analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Šenkýřová, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/53640  |y Plný text v Digitální knihovně UTB