|
|
|
|
LEADER |
01216ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp61967 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dostál, Tomáš
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
|
246 |
|
|
|a Qualitative properties of chicken ham
|
260 |
|
|
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 79 s. (17574 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kuřecí šunky
|
653 |
|
|
|a hydrokoloid
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a texturní vlastnosti
|
653 |
|
|
|a reologická analýza
|
653 |
|
|
|a chicken ham
|
653 |
|
|
|a hydrocollodi
|
653 |
|
|
|a chemical analysis
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
653 |
|
|
|a texture properties
|
653 |
|
|
|a rheological analysis
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Šenkýřová, Jana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/53640
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|