Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dokládalová, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 97 s. (124 484 znaků)

Cover

LEADER 01232ntm a22003257u 4500
001 zp61966
041 |a cze 
100 1 |a Dokládalová, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv 
246 |a Influence of Preparation and Grinding on Physicochemical Parameters of Varieties Coffees 
260 |c 2022 
300 |a 97 s. (124 484 znaků) 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výběrová káva 
653 |a kofein 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenolické látky 
653 |a specialty coffee 
653 |a caffeine 
653 |a antioxidant activity 
653 |a polyphenolic content 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51697  |y Plný text v Digitální knihovně UTB