|
|
|
|
LEADER |
01232ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp61966 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dokládalová, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv přípravy a mletí na vybrané fyzikálně-chemické parametry výběrových káv
|
246 |
|
|
|a Influence of Preparation and Grinding on Physicochemical Parameters of Varieties Coffees
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 97 s. (124 484 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výběrová káva
|
653 |
|
|
|a kofein
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a polyfenolické látky
|
653 |
|
|
|a specialty coffee
|
653 |
|
|
|a caffeine
|
653 |
|
|
|a antioxidant activity
|
653 |
|
|
|a polyphenolic content
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lapčíková, Barbora
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51697
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|