Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Borek, Šimon (Dissertant)
Other Authors: Míšková, Zuzana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 104 s.

Cover

LEADER 01048ntm a22003017u 4500
001 zp61957
041 |a cze 
100 1 |a Borek, Šimon  |4 dis 
245 1 0 |a Hydrokoloidy a jejich vliv na vlastnosti smetanových krémů 
246 |a Hydrocolloids and their effect on cream cheese properties 
260 |c 2022 
300 |a 104 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a smetanový krém 
653 |a hydrokoloidy 
653 |a furcellaran 
653 |a cream 
653 |a hydrocolloids 
653 |a furcellaran 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Míšková, Zuzana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51029  |y Plný text v Digitální knihovně UTB