Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švandová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Pachlová, Vendula (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 92 s.

Cover

LEADER 01253ntm a22003377u 4500
001 zp61943
041 |a cze 
100 1 |a Švandová, Monika  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků 
246 |a Influence of Selected Parameters on the Quality of Fermented Dairy Products 
260 |c 2022 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a mikrobiální kultury 
653 |a ochranné kultury 
653 |a kysané mléčné výrobky 
653 |a zakysaná smetana 
653 |a mikrobiální kontaminace 
653 |a microbial cultures 
653 |a bioprotective cultures 
653 |a fermented dairy products 
653 |a microbial contamination 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Pachlová, Vendula  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51298  |y Plný text v Digitální knihovně UTB