|
|
|
|
LEADER |
01253ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp61943 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švandová, Monika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv vybraných parametrů na jakost kysaných mléčných výrobků
|
246 |
|
|
|a Influence of Selected Parameters on the Quality of Fermented Dairy Products
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a mikrobiální kultury
|
653 |
|
|
|a ochranné kultury
|
653 |
|
|
|a kysané mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a zakysaná smetana
|
653 |
|
|
|a mikrobiální kontaminace
|
653 |
|
|
|a microbial cultures
|
653 |
|
|
|a bioprotective cultures
|
653 |
|
|
|a fermented dairy products
|
653 |
|
|
|a microbial contamination
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Pachlová, Vendula
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51298
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|