|
|
|
|
LEADER |
01192ntm a22003257u 4500 |
001 |
zp61941 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Starostka, Petr
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
|
246 |
|
|
|a Continuous monitoring of meat fermentation using experimental electronic equipment
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Aspergillus oryzae
|
653 |
|
|
|a fermentace
|
653 |
|
|
|a rybí maso
|
653 |
|
|
|a elektronický nos
|
653 |
|
|
|a Aspergillus oryzae
|
653 |
|
|
|a fermentation
|
653 |
|
|
|a fish meat
|
653 |
|
|
|a electronic nose
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Adámková, Anna
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/51476
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|