Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Starostka, Petr (Dissertant)
Other Authors: Adámková, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 52 s.

Cover

LEADER 01192ntm a22003257u 4500
001 zp61941
041 |a cze 
100 1 |a Starostka, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení 
246 |a Continuous monitoring of meat fermentation using experimental electronic equipment 
260 |c 2022 
300 |a 52 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Aspergillus oryzae 
653 |a fermentace 
653 |a rybí maso 
653 |a elektronický nos 
653 |a Aspergillus oryzae 
653 |a fermentation 
653 |a fish meat 
653 |a electronic nose 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Adámková, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/51476  |y Plný text v Digitální knihovně UTB