|
|
|
|
LEADER |
01256ntm a22003497u 4500 |
001 |
zp61937 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sigmundová, Klára
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech
|
246 |
|
|
|a Influence of Lacticaseibacillus casei on Biogenic Amines Reduction in Selected Dairy Products
|
260 |
|
|
|c 2022
|
300 |
|
|
|a 68 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: -
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a Lacticaseibacillus casei
|
653 |
|
|
|a degradace
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a Lacticaseibacillus casei strain
|
653 |
|
|
|a degradation
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a milk
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Klementová, Lucie
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/50876
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|