Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sigmundová, Klára (Dissertant)
Other Authors: Klementová, Lucie (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2022
Subjects:
Physical Description: 68 s.

Cover

LEADER 01256ntm a22003497u 4500
001 zp61937
041 |a cze 
100 1 |a Sigmundová, Klára  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv bakterie Lacticaseibacillus casei na redukci biogenních aminů ve vybraných mléčných produktech 
246 |a Influence of Lacticaseibacillus casei on Biogenic Amines Reduction in Selected Dairy Products 
260 |c 2022 
300 |a 68 s. 
500 |a Studijní obor: - 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a Lacticaseibacillus casei 
653 |a degradace 
653 |a HPLC 
653 |a mléko 
653 |a biogenic amines 
653 |a Lacticaseibacillus casei strain 
653 |a degradation 
653 |a HPLC 
653 |a milk 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Klementová, Lucie  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/50876  |y Plný text v Digitální knihovně UTB