Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Business model lyofilizace mic...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link
Export Ready — 

Business model lyofilizace microgreens

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Kalovská, Karolína (Dissertant)
Other Authors Slinták, Karel (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2022
Subjects
business model
podnikání
zdravý životní styl
lyofilizace
microgreens
enterpreneurship
healthy lifestyle
lyophilization
diplomová práce
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Descriptions. 86 (134 792 znaků)

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
ikona Nápověda Glossary of Terms

Online Access

Plný text v Digitální knihovně UTB
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Mikrobiologická analýza lyofilizovaných potravin
    by: Labudová, Sandra
    Published: 2023
  • Stanovení antokyanových barviv v technologicky zpracovaných rostlinných matricích
    by: Sczeponiaková, Jana
    Published: 2017
  • Příprava a charakterizace emulzních systémů na bázi nanocelulosy a proteinu vhodných pro lyofilizaci
    by: Hlaváčová, Eliška
    Published: 2021
  • Zdravý životní styl a psychohygiena v přípravě studentů maturitního studia a základní odborné přípravy pro praktický výkon služby Policie České republiky
    by: Fiedlerová, Markéta
    Published: 2010
  • Pěstování microgreens a jejich využití v gastronomii a potravinářství
    by: Řiháková, Markéta
    Published: 2022

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025